Winterschilder | Verhagen Schilderwerken

Winterschilder

Heeft u onderhoudsschilderwerk voor uw woning of appartement?
Vraag dan in de periode tot en met 31 maart 2016 naar het winterschildertarief.

Winterschilder | Verhagen Schilderwerken

Totaal onderhoudspakket

De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor vanbinnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers. Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes.

Naast schilderwerk kunnen wij u volledig ondersteunen bij het in kaart brengen en bij de uitvoering van het totale onderhoudspakket. Te denken valt hier aan stukadoorswerk, interieurbouw, glas- en timmerwerk.

Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteitsschilderwerk van Verhagen Schilderwerken. Vanwege de kennis, de ervaring en de hoogwaardige producten waarmee wij werken. Maar ook zeker vanwege tijdsbesparing, het gemak en natuurlijk de kwaliteit van het werk.

Verlaagd btw tarief | Verhagen Schilderwerken

Sterk verlaagde btw tarief

Boven op de winterkorting profiteert u dit jaar nog steeds van het sterk verlaagde BTW-tarief op schilder- en stukadoorswerk. Dit geldt voor u als u een woning heeft die ouder is dan 2 jaar. Want dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 6% BTW. Daarnaast ontvangt u bij ons zowel op binnenschilderwerk als op het afgeschermde buitenschilderwerk in het seizoen van 2015-2016 een extra winterschilderkorting van € 25,- per man per dag*.

Kortom, heeft u de komende winterperiode schilderplannen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

* Premie is geldig voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever in de periode tot en met 31 maart 2016 bij een opdracht van minimaal 3 mandagen.

Contact

Lieshoutsedijk 9
5491 SN Sint-Oedenrode
Nederland

06 - 53 64 13 29
info@verhagen-schilderwerken.nl

Stel een vraag

Versturen

© Verhagen Schilderwerken - Privacy verklaring - Created by: Björn Ontwerp

Deze pagina delen via: