Kleuradvies | Verhagen Schilderwerken

Kleuradvies

Kleur is persoonlijk, ieder heeft zijn eigen smaak en voorkeur voor kleur. Kleur geeft een eigen smaak, een eigen identiteit en sfeer.
Laat Verhagen Schilderwerken u een passend kleuradvies geven om tot een goede kleurkeuze te komen.

Persoonlijke kleuren | Verhagen Schilderwerken

Persoonlijk

Kleur is een bepalend ongrijpbaar iets in onze wereld, zonder kleur zou de wereld een stuk saaier zijn. Kleur is persoonlijk, ieder heeft zijn eigen smaak en voorkeur voor kleur.

Kleur geeft een eigen smaak, een eigen identiteit en sfeer. Kleur heeft een groot gevoel op het gevoelsleven en kan sfeerbepalend zijn in onze woonomgeving, zelfs onze stemming beïnvloeden. Kleuren die u een goed gevoel geven zullen de beste inspiratiebron zijn. Denk na over de kleuren waarmee u bekend bent: auto, stoffen, kleren, meubels. Verhagen Schilderwerken geeft u graag advies in kleuren en materialen zowel voor binnen als buitenschilderwerk.

Kleuradvies | Verhagen Schilderwerken

Goede kleurkeuze

Laat Verhagen Schilderwerken u een passend kleuradvies geven om tot een goede kleurkeuze te komen. Een goed gekozen kleur is in harmonie
met de andere kleuren en haar omgeving (vloeren - inrichting) en past in de ruimte en haar functie. Een goed gekozen kleur geeft een prettige sfeer en past bij je identiteit. Met kleur kun je het mooiste van je huis benadrukken en afleiden wat minder mooi is. Ook kun je verschillende stijlen of bestaande kleuren mee verbinden. Kleur is een eenvoudig middel om een compleet ander interieur in huis te creëren. Een handig en onmisbaar hulpmiddel zijn hierbij onze kleurenwaaiers.

U kunt bij Verhagen Schilderwerken uit diversen kleurenwaaiers kiezen denk hierbij aan: SIGMA - SIKKENS - FARROW AND BALL - BOONSTOPPEL - HERFST & HELDER.

Contact

Lieshoutsedijk 9
5491 SN Sint-Oedenrode
Nederland

06 - 53 64 13 29
info@verhagen-schilderwerken.nl

Stel een vraag

Versturen

© Verhagen Schilderwerken - Privacy verklaring - Created by: Björn Ontwerp

Deze pagina delen via: