Verhagen Schilderwerken

Verhagen Schilderwerken

Verhagen Schilderwerken staat voor vakmanschap en jaren ervaring. Onze kracht is eerlijke communicatie met de klant, openheid in de relatie en overzicht in werkwijze. De persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en vakmanschap resulteren in de afwerking tot een kwalitatief goed eindresultaat dat esthetisch aan uw wensen voldoet. Uw huis is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, het betekent ook dat u verzekerd bent van een lange levensduur en behoud van uw kostbare bezit. Een professionele aanpak in verduurzaming en verfraaiing van uw buitenschilderwerk.

Schilders met liefde voor het vak, waar kwaliteit en een lange relatie met de klant hoog in het vaandel staan!

Werkwijze | Verhagen Schilderwerken

Werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit een vrijblijvend adviesgesprek, gevolgd door een offerte, toelichting op deze offerte, de oplevering en uiteraard de garantie.

Meer lezen
Onderhoud | Verhagen Schilderwerken

Onderhoud

Schilderwerk buiten moet bestand zijn tegen wisselende en extreme weersomstandigheden. Het is daarom goed om uw schilderwerk jaarlijks te
onderhouden.

Meer lezen
Kleuradvies | Verhagen Schilderwerken

Kleuradvies

Kleur geeft een eigen smaak, een eigen identiteit en sfeer. Laat Verhagen Schilderwerken u een passend kleuradvies geven om tot een goede kleurkeuze te komen.

Meer lezen
Winterschilder | Verhagen Schilderwerken

Winterschilder

De winter is bij uitstek juist dé
periode om uw huis in het nieuw te steken. Denk aan een nieuwe frisse kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers.

Meer lezen

Contact

Lieshoutsedijk 9
5491 SN Sint-Oedenrode
Nederland

06 - 53 64 13 29
info@verhagen-schilderwerken.nl

Stel een vraag

Versturen

© Verhagen Schilderwerken - Privacy verklaring - Created by: Björn Ontwerp

Deze pagina delen via: