Werkwijze | Verhagen Schilderwerken

Werkwijze

Verhagen Schilderwerken hanteert een duidelijke werkwijze. Deze is opgebouwd uit de onderdelen Vrijblijvend adviesgesprek, Offerte, Toelichting op de offerte, Oplevering en Garantie. Lees hieronder meer informatie over de verschillende onderdelen van onze werkwijze.

Adviesgesprek | Verhagen Schilderwerken

Adviesgesprek

Bij Verhagen Schilderwerken bent u aan
het juiste adres voor een goed en eerlijk adviesgesprek. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is. Wilt u een geheel vrijblijvend adviesgesprek, neem dan met contact met ons op. U wilt toch ook het beste!

Offerte | Verhagen Schilderwerken

Offerte

Naar aanleiding van het bezoek ontvangt
u op korte termijn een duidelijke en heldere offerte, waarin geen ruimte is voor kleine lettertjes. De offerte wordt bij de grotere projecten voorzien van een onafhankelijk advies van de verfleverancier als extra garantie voor een perfect resultaat.

Toelichting offerte | Verhagen Schilderwerken

Toelichting offerte

Wanneer u dit prettig vindt, of als het gaat om een grote of gecompliceerde opdracht, licht Verhagen Schilderwerken de offerte graag nog eens toe. Dit kan telefonisch, maar desgewenst ook op de betreffende locatie. Op deze manier kunnen misverstanden makkelijk worden voorkomen.

Oplevering | Verhagen Schilderwerkena

Oplevering

Wanneer alle werkzaamheden zijn verricht, voert Verhagen Schilderwerken persoonlijk een grondige eindcontrole uit Indien nodig worden de laatste puntjes op de ā€˜iā€™ gezet. Mocht er naderhand toch nog iets zijn, dan kunt u rekenen op een uitstekende nazorg.

Garantie | Verhagen Schilderwerken

Garahtie

Het vakmanschap van Verhagen Schilderwerken in combinatie met de beste materialen,, staat garant voor een optimaal eindresultaat. Zij kunnen hier dan ook een langdurige garantie op afgeven.

Contact

Lieshoutsedijk 9
5491 SN Sint-Oedenrode
Nederland

06 - 53 64 13 29
info@verhagen-schilderwerken.nl

Stel een vraag

Versturen

© Verhagen Schilderwerken - Privacy verklaring - Created by: Björn Ontwerp

Deze pagina delen via: