Binnen Schilderwerk | Verhagen Schilderwerken

Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk vindt gemiddeld eens in de 10 tot 12 jaar plaats. Kleuren bepalen een groot gedeelte van de woonsfeer en zijn de basis van uw interieur. Wij geven u graag een persoonlijk advies op basis van uw interieur, wensen en ideeën. Zo komen we dan tot de juiste kleur en materiaalkeuze waarbij u zich prettig voelt. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw woongenot te verhogen.

Behang | Verhagen Schilderwerken

Behang

Met behang thuis of op kantoor creëert u een behaaglijke sfeer. Behang is er in allerlei soorten patronen, structuren en kleuren. Er is voor ieder wat wils. Verhagen Schilderwerken heeft ruime ervaring in het aanbrengen van alle soorten behang. We kunnen u een uitgebreid assortiment aanbieden van modern abstract, trendy, retro, barok, klassiek, cottage en romantisch.

Glasweefsel | Verhagen Schilderwerken

Glasweefsel

Glasweefsel is ideaal voor wanden en plafonds met scheuren! Wanden die het zwaar te verduren hebben zijn uitermate geschikt voor glasweefsel. Glasweefsel is er in diversen structuren waarna ze afgewerkt worden in iedere gewenste kleur.

Verhagen Schilderwerken

Verhagen Schilderwerken staat voor vakmanschap en jaren ervaring. Onze kracht is eerlijke communicatie met de klant, openheid in de relatie en overzicht in werkwijze. De persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en vakmanschap resulteren in de afwerking tot een kwalitatief goed eindresultaat dat esthetisch aan uw wensen voldoet. Uw huis is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dit draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, het betekent ook dat u verzekerd bent van een lange levensduur en behoud van uw kostbare bezit. Een professionele aanpak in verduurzaming en verfraaiing van uw buitenschilderwerk.

Schilders met liefde voor het vak, waar kwaliteit en een lange relatie met de klant hoog in het vaandel staan!

Contact

Lieshoutsedijk 9
5491 SN Sint-Oedenrode
Nederland

06 - 53 64 13 29
info@verhagen-schilderwerken.nl

Stel een vraag

Versturen

© Verhagen Schilderwerken - Privacy verklaring - Created by: Björn Ontwerp

Deze pagina delen via: